'Edlis Kids' Bursa Balat'ta açıldı!

'Edlis Kids' Bursa Balat'ta açıldı!

Semih ve Elif İğde çifti çocuklarının isimlerinden oluşan 'Edlis Kids' adlı ilk mağazalarını bugün Balat'ta hizmete açtı.

2021.06.29 19:57 - Son Güncellenme: 2021.06.29 23:11 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
'Edlis Kids' Bursa Balat'ta açıldı!

Edlis Kids, Panula Balat Sitesi'nde bugün açıldı.

Mağazanın açılışına; Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp ve cemiyet hayatının tanınmış simaları da katıldı.

Mağaza sahibi Elif İğde ürünlerin kendi tasarımı olduğunu söyledi.

''Mağazamızın ikincisi 15 Temmuz'da Zafer Plaza'da''

İğde, ''Mağaza açmak eşimle istediğimiz bir şeydi. Çocuklarımızın üzerine böylesine bir mağaza kurmak hep hayalimizdi. Ürünlere kendi zevkimi kattım. Hedefimiz daima daha büyük kitlelere ulaşmak. Biz hayalimizi gerçekleştirmek için çocuklarımızın büyümesini bekledik. Bu yıl ise bunu bu şekilde projelendirdik. İlk mağazamızı bugün itibariyle Balat'ta açtık. Devamının olacağını düşünüyoruz. Mağazamızın ikincisi  15 Temmuz'da Zafer Plaza'da başlayacak. İstanbul, Ankara ve yurt dışına açılmayı düşünüyoruz. Edlis Kids, tamamen çocuklarımızın üzerine kurmak istediğimiz bir çocuk mağazasıydı. Edis ve Elis isimlerini kısaltarak mağazamıza 'Edlis Kids' ismini verdik çünkü kızımız mağazada kendi isminin geçmesini istedi. Biz de çocuklarımızın şansı olduğuna inanarak bu ismi oluşturduk. Çok heyecanlıyız, bu heyecanın bize çok büyük başarı getireceğine inanıyoruz. Mağazamız online olarak Instagram ve web sitesi üzerinden de satışa başlayacaktır. Bu mağaza tamamen çocuklarımızın üzerine olduğu için modellikleri de yine Edis ve Elis yapıyor. Bu konuda tasarımlarımda onlara yer verdim. Tasarım yaparken hep onları içinde hayal ettim. Kendi tasarladığımız ürünleri sergilemek heyecan ve onur verici. Çizimleri ekip çalışması halinde gerçekleştirdik. Çocuklarımla beraber bugüne şahit olmak ve beraber başarımızı görmek çok mutluluk verici'' ifadelerine yer verdi.


Mağaza açmak isteyenlere tavsiyelerde de bulunan İğde, ''Herkes heyecanlarının peşinden gitmeli. Bunlar güzel şeyler. Hedeflerimiz, mutluluklarımız ve heyecanlarımız ne kadar büyük olursa o kadar başarıya yakın oluruz'' şeklinde konuştu.

Açılış sonrası mağazayı gezen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise mağazadan ilk alışverişi yapan kişi oldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.29 19:57 - Son Güncellenme: 2021.06.29 23:11 - HABER MERKEZİ
A