Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti

Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti

Eskişehirspor'ın genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

2012.09.05 08:23 - Son Güncellenme: 2012.09.05 08:24 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti

Genç futbolcu Batıkent Mahallesi Alptekin Sokak'taki evinde aniden rahatsızlandı. Eskişehirspor'lu Hürriyet ile birlikte kaldığı eve ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağırıldı. Ancak sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen genç futbolcuyu kurtaramadı. Yapılan ilk incelemede 26 yaşındaki genç oyuncunun kalp krizinden ölmüş olabileceği belirtildi. İhbar üzerine bahse konu yere gelen İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri futbolcunun olayla ilgili araştırma yaptı.

Ediz'in ani ölümü üzerine Batıkent'teki oturduğu ikametine Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcu arkadaşları akın ettiler. Ediz'in ani ölümü üzerine basın açıklaması yapan Eskişehirspor Kulübü basın sözcüsü Erdal Şahbaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını belirterek, ''tüm işlemler yapılıyor. Acilin yaptığı müdahalelere göre kalp krizi gibi görünüyor, işlemler devam ediyor. Sabah 9 gibi herşey netleşmiş olur. Benim şahsi olarak haberim gece 1 buçuk gibi oldu. Maalesef çok değerli bir furbolcumuzu kaybettik çok genç yaşta. Herkesin başı sağolsun'' diye konuştu. Başarılı futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nden Eskişehirspor'a transfer olmuştu.

Yapılan incelemenin ardından Ediz'in cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri Ediz'in ölümü ile ilgili soruştuma başlattı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.05 08:23 - Son Güncellenme: 2012.09.05 08:24 - HABER MERKEZİ
A