Eczacıbaşı'na büyük onur

Eczacıbaşı'na büyük onur

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından gelecek sezonun CEV Şampiyonlar Ligi organizasyonu için oluşturulacak çalışma grubuna davet edildi.

2013.02.21 16:55 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:56 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Eczacıbaşı'na büyük onur

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından, gelecek sezonun CEV Şampiyonlar Ligi organizasyonu için oluşturulacak çalışma grubuna davet edildi.

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 25-26 Şubat'ta Lüksemburg'da yapılacak toplantıda, CEV Şampiyonlar Ligi'nin pazarlama, televizyon ve yarışma formatı konuları görüşülerek, uzun dönem stratejileri belirlenecek.

CEV Yönetim Kurulu'nun, 26 Ocak'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yaptığı toplantıda alınan karar doğrultusunda, Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne, CEV Başkanı Andre Meyer ve CEV Yönetim Kurulu Direktörü Thorsten Endres imzalı bir davet mektubu gönderildiği bildirildi. Oluşturulacak çalışma grubuna, Eczacıbaşı Spor Kulübü ile birlikte, Dinamo Moskova (Rusya), Friedrichshafen (Almanya), Skra Belchatow (Polonya), Noliko Maaseik (Belçika), Trentino Volley (İtalya), Cannes (Fransa), Kızılyıldız (Sırbistan) ve Azerrail Bakü (Azerbaycan) kulüpleri davet edildi.

Davet metninde, CEV Şampiyonlar Ligi deneyimleri çok uzun yıllara dayanan bu 9 kulübün, bu üst düzey katılımlı Şampiyonlar Ligi organizasyonunun gelişmesine önemli katkıda bulunacaklarına inanıldığı ve bundan yararlanılmak istendiği belirtildi.

Konuyla ilgili Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Şube Sorumlusu Sacit Basmacı şunları kaydetti:
''Ocak ayında Şampiyonlar Ligi'nin formatı ile ilgili ülkemizden lige katılan diğer kulüplerin de görüşlerini alarak, CEV Başkanı Andre Meyer'e önerilerimizi içeren bir yazı göndermiştik. Sayın Meyer konunun Prag'da yapılan Yönetim Kurulu toplantısında görüşüldüğünü, konuyla ilgili önde gelen kulüplerin de davet edileceği bir çalışma grubunun düzenleneceğini belirtmişti. Bahsedilen toplantı 25-26 Şubat'ta Lüksemburg'da yapılacak. Biz de, erkek ve bayan voleybol takımları olan diğer 8 kulübün temsilcisi ile birlikte, kulüp müdürümüz Cemil Ergin'le katılıp, Şampiyonlar Ligi'nin geleceği açısından önerilerimizi sunacağız.'' 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:55 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:56 - HABER MERKEZİ
A