Ece ile Davut sonunda nişanlandı

Ece ile Davut sonunda nişanlandı

Bir küs bir barışık ilişki yaşayan Ece Erken ile Davut Güloğlu, daha önce duyurdukları 11 Temmuz'daki nişan törenlerini gecikmeli olarak önceki akşam yaptı

2011.07.16 14:11 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ece ile Davut sonunda nişanlandı

 

Davut Güloğlu, Ece Erken'i annesinden istedi. Erken âdetlere uygun olarak kahve servisi yaptı. Güloğlu, ablalarıyla Erken'i annesinden istedi. Çok heyecanlanan Erken, aile arasında yapılan nişan töreninde âdetlere uygun olarak kahve taşıdı. Güloğlu, Erken'e iri bir tek taş nişan yüzüğü taktı, Güloğlu ise sevmediği için yüzük takmadı.

Nişanda Güloğlu'nun bir akrabasının bebeğiyle poz veren Erken, twitter'dan da "Dün akşam aile arasında nişanlandık, aileler tanıştı. Artık nişanlıyım" açıklamasını yaptı. Çift, iki gün önce bir mekân çıkışında Güloğlu'nun eski nişanlısı ve Ece Erken'in de en yakın arkadaşı olan Yeliz Şar'la ilgili gazete haberi gösterildiğinde kavga etmiş, Erken öfkesinden gazeteyi yırtmıştı. Yeliz Şar, nişanın yapıldığı saatlerde görüntülendi ve konuyu hatırlatan gazetecilere "Aa öyle mi, bu sırada eski erkek arkadaşım da yanında mıymış?" diyerek dalga geçti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.07.16 14:11 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A