Düşes Kate'in üstsüz fotoğrafları çıktı
İngiltere'de Kraliyet ailesi Prens Harry'nin Las Vegas'ta çekilen çıplak fotoğraflarının şokunu daha üzerinden atamamışken şimdi de Fransız Closer dergisi Cambridge Düşesi Kate'in üstsüz fotoğraflarını yayınladı.
2012.09.14 10:37 - Son Güncellenme: 2012.09.14 10:37 - Dünya - HABER MERKEZİ
Dergi, fotoğrafların Kraliçe'nin yeğeni Lord Linley'in özel şatosunun terasında çekildiğini bildirdi. Derginin internet sitesinde ayrıca Kate'in bikinisinin üzerini çıkarmak üzere gibi göründüğü bir kapak fotoğrafı da yayımlandı.
Çifte yakın bir kaynak, "Prens William ve Kate mahremiyetlerinin ihlal edilmesi nedeniyle çok üzgünler - elbette bu bir ihlalse" diye konuştu.
Kaynak fotoğraflardakinin Kate olup olmadığını teyit edemeyeceğini zira söz konusu karelerin uzun mesafeden objektifle çekildiğini ve buzlandığını belirtti.
Aynı kişi, "Londra'daki avukatlarımızla ve Paris'teki muhataplarımızla görüşüp elimizdeki seçeneklerin ne olduğunu değerlendireceğiz. İngiltere'de bu fotoğrafları kimsenin yayınlamak istediğini düşünmüyoruz dolayısıyla Basın Şikayet Komisyonu'nun olayı ele alması söz konusu değil" diye konuştu.