Dursunbey'den İlkay'ı duygulandıran jest!

Dursunbey'den İlkay'ı duygulandıran jest!

Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan, yeni stadyumlarına Dortmund'un yıldızı İlkay Gündoğan'ın ismini vereceklerini açıkladı.

2015.04.21 15:58 - Son Güncellenme: 2015.04.21 15:58 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Dursunbey'den İlkay'ı duygulandıran jest!

İlkay Gündoğan'ın ailesinin asıl memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinin takımı olan Dursunbey Belediyespor, yapılacak yeni satdyumuna Dortmund'un yıldızının ismini verecek.

İlkay Gündoğan'ın babası İrfan Gündoğan, yapılacak yeni stad için tüm çabalarını sarf ederken stada oğlunun isminin verilecek olmasına şu yorumu yaptı, "Bizler Dursunbey Belediyespor'u geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. İlkay da biz de Balıkesir ve Dursunbey ile olan bağlarımızı hep muhafaza ettik."

Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan'a göre İlkay yeni stadın açılışına gelecek ve burdaki ilk maçta sahada olacak.

İnşaatı yeni başlayan stadın yapımı Spor Bakanlığı tarafından finanse ediliyor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.04.21 15:58 - Son Güncellenme: 2015.04.21 15:58 - HABER MERKEZİ
A