Dünyanın en zengin takımı Newcastle United, Karagümrük'ün hocasını istiyor

Dünyanın en zengin takımı Newcastle United, Karagümrük'ün hocasını istiyor

Prens Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle United'da Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli adaylar arasında. Genç ve potansiyelli oyuncuları yıldıza dönüştürmeyi hayal eden Newcastle, proje takımını Farioli'ye emanet etmek istiyor.

2021.10.25 15:49 - Son Güncellenme: 2021.10.25 15:50 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Dünyanın en zengin takımı Newcastle United, Karagümrük'ün hocasını istiyor

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman, teknik direktör Steve Bruce ile yolları ayırdı. Potansiyelli gençleri yıldıza dönüştürmek isteyen isteyen Newcastle United'da hoca arayışı var.

FARİOLİ RADARDA

The Athletic; Newcastle United'ın hoca adaylarını değerlendirdiği haberinde Fatih Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli'nin de listede olduğunu iddia etti.

RAPOR TUTULUYOR

Newcastle gözlemcilerinin Farioli'yi takip ettirdikleri ve İtalyan Hoca ile ilgili raporları olduğu yazıldı. Haberin detayında genç antrenörün pres ağırlıklı, pasa dayalı bir oyunla De Zerbi'nin oyun tarzının tamamlayıcısı olduğundan bahsedildi.

DAHA 32 YAŞINDA

32 yaşındaki teknik adam, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da yardımcı antrenör olarak çalıştı. Fatih Karagümrük'te Mart 2020'de teknik direktörlük görevine başlayan Francesco Farioli, İstanbul temsilcisinde 20 maçta; 9 galibiyet, 7 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde etti ve 1.70 puan ortalamasını tutturdu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.10.25 15:49 - Son Güncellenme: 2021.10.25 15:50 - HABER MERKEZİ
A