"Dünyanın en iyisi olmak istiyorum"
Juventus'un genç yıldızı, geleceğe dair olan hedeflerini anlattı.
2014.10.17 09:19 - Son Güncellenme: 2014.10.17 09:21 - Spor - HABER MERKEZİ
Juventus'un başarılı orta saha oyuncusu Paul Pogba, dünyanın en iyi futbolcusu olmak istediğini söyledi.
2012 yazında Manchester United'dan transfer edilen genç yıldız, Juventus forması altında iki lig şampiyonluğu yaşarken, Fransa Milli Takımı'ndaki performansıyla da büyük beğeni toplamış ve Dünya Kupası'nda turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçilmişti.
FIFA'nın resmi internet sitesine konuşan 21 yaşındaki futbolcu, "Bu ödülü almak beni çok gururlandırdı. Dünya Kupası'nda oynamak benim için bir onurdu. Gelecekte neler olacağını bilemiyorum ama kazanabileceğim tüm kupaları kazanmak istiyorum. Çok çalışmaya devam edeceğim. Benim hedefim dünyanın en iyi futbolcusu olmak." ifadelerini kullandı.
Juventus ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pogba'nın adı yazın Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Manchester United ile anılmıştı.