Dünyaca ünlü astrologdan Icardi'ye 'yaz aşkı' uyarısı

Dünyaca ünlü astrologdan Icardi'ye 'yaz aşkı' uyarısı

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gezegensel etkiler nedeniyle libidosunun çok yüksek olduğunu belirterek, yaz aşkları konusunda uyarıda bulundu.

2024.05.24 10:44 - Son Güncellenme: 2024.05.24 10:44 - Magazin - T24
A
Dünyaca ünlü astrologdan Icardi'ye 'yaz aşkı' uyarısı

Michaela Astro yaptığı öngörüleri ile konuşulmaya devam ediyor. Galatasaray'ın ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin yıldız haritasına bakan Michaela Astro; Icardi'nin çok dikkatli olması gerektiğini, bu aralar aldığı gezegensel etkiler nedeniyle çapkınlık yapma isteği uyandırdığını ve libidosunun çok yüksek olduğunu; bu gezegen dizilimlerinden ötürü içinin içine sığamadığı, yaz aşklarına kayabileceği vurgusunda bulundu.

Ayrıca Michalea Astro "Benim görevim yağmur yağmadan önce şemsiyeni aç demekten ibaret! Astroloji yüzde yüz doğru işleyecek diye bir şey yok! Ama işaretleri takip ederek daha güvenli ve konforlu yaşayabiliriz" ifadesinde bulundu.

Ünlü Astrolog, mutlu giden evliliğinin Mauro Icardi'nin futbol yaşamında çok büyük önem taşıdığını sözlerine eklerken bu tarz bir kaçamağın sonu hem evliliği hem de futbol hayatının bitişi olabilir vurgusunu yaptı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.05.24 10:44 - Son Güncellenme: 2024.05.24 10:44 - T24
A