Dünya plastik sektörü Tüyap'ta buluşuyor
Plastik endüstrisinin bölgedeki en önemli fuarı olan Plast Eurasia İstanbul, 30'uncu yılında en büyük üreticileri bir araya getiriyor.
2021.11.29 10:53 - Son Güncellenme: 2021.11.29 10:53 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve PAGEV iş birliği ile 1-4 Aralık tarihlerinde İstanbul'daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuar, 120 bin metrekarelik alanda Avusturya, Belçika, Brezilya, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, İsrail, İtalya, Japonya, Malezya, Hollanda, Kore, Rusya, İspanya, Tayvan, İngiltere ve Suudi Arabistan'dan 700'ün üzerinde katılımcı firmayı ile 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamak için gün sayıyor. Fuarın katılımcılarına sunduğu dijital çözümlerle ticari iş birlikleri fuar tarihi öncesinde başlayacak ve fuar sonrasında da devam edecek. Fuar Türk plastik sektörü için verimli iş birliklerine sahne olacak.

Bir önceki fuarda Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya bölgesinden 7 bin 801 yurt içinden 44 bin 560, toplam 52 bin 361 ziyaretçi ve 48 ülkeden alım heyeti ağırlandı. İhracat faaliyetlerini artırmaya odaklanan sektör temsilcileri için yurt dışından alım heyeti çalışmaları bu yılki fuar için de kesintisiz sürüyor. Fuara 60 binin üzerinde nitelikli ziyaretçi bekleniyor.

Plastik makinelerinden makine yan ve ara sanayi ürünlerine, ham madde ve kimyasallardan ısı kontrol cihazlarına kadar plastiğin alanına giren en yeni ürün ve teknolojilerin sergileneceği fuar, yüksek katılımcı sayısı ile 1-4 Aralık 2021 tarihlerinde uluslararası düzeyde çok önemli gelişmelere sahne olacak. Fuara 30 yıldır Katılan Kontel Elektronik A.Ş., Almak Ateş Makine San. Ve Tic. A.Ş ve Enformak Plastik Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. firmalarına plaket verilecek. Fuarı ziyaret etmek isteyenler, 30 Kasım tarihine kadar web sitesi üzerinden ücretsiz fuar davetiyesi oluşturabilecek. Fuar, 4 Aralık Cumartesi günü 18.00'e kadar ziyaret edilebilecek.