DÜNYA DERBİYE KİLİTLENDİ

DÜNYA DERBİYE KİLİTLENDİ

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta açılış mücadelesinde belkide sezonun en önemli maçında Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

2011.03.18 10:07 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
DÜNYA DERBİYE KİLİTLENDİ

Ezeli rakipler, haftanın açılış maçında, ilk kez bir derbiye ev sahipliği yapacak Ali Sami Yen
Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak.

Saat 21.00'da başlayacak dev maçı, kariyerinde beşinci Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çıkacak Fırat Aydınus yönetecek.

Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz.

Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı haftaya Fenerbahçe 57 puan ve averajla lider girerken, Galatasaray 33 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

Lig tarihinin en kötü dönemlerinden birisini geçiren Galatasaray futbol takımı, yeni stadında oynayacağı ilk derbiye prestij açısından büyük önem veriyor.

Geride kalan 25 maçta 12 kez yenilen ve bu bakımdan tarihinin en kötü performansını sergileyen sarı-kırmızılı ekip, henüz yenilgi yüzü görmediği Türk Telekom Arena'daki ilk derbiyi kazanarak taraftarlarını biraz olsun sevindirmek amacında.

Sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ile Serkan Kurtuluş bu akşam forma giyemeyecek. Çağlar Birinci'nin de tedavisine devam ediliyor.

Fenerbahçe liderliği korumak amacında

Süper Lig'de son dokuz maçını kazanarak üstün bir performans gösteren Fenerbahçe derbiden de üç puanla ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de liderliğini korumak amacında.

Sarı-lacivertli takımda Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle eski takımına karşı forma giyemeyecek. Sol alt adale grubundaki ağrıları olan Issiar Dia'nın durumu henüz netleşmedi.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray

Zapata
Neill
Servet
Gökhan Zan
Hakan Balta
Cana
Culio
Yekta
Kazım
Pino
Baros

Fenerbahçe

Volkan
Gökhan
Lugano
Yobo
Santos
Özer
Mehmet Topuz
Selçuk
Baroni (Dia)
Alex
Niang
 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.03.18 10:07 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A