Drogba'nın menajerinden açıklama

Drogba'nın menajerinden açıklama

Drogba'nın menajeri Ceylan Çalışkan, Fildişili futbolcunun sezon sonunda Chelsea'ye gideceği iddiaları hakkında konuştu.

2013.04.17 15:06 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Drogba'nın menajerinden açıklama

Drogba'nın menajeri Ceylan Çalışkan, Fildişili futbolcunun sezon sonunda Chelsea'ye gideceği iddiaları için, "Öyle bir şey yok" dedi. "Hayatının en mutlu günlerini yaşıyor" diye ekledi.

Galatatasaray'ın Real Madrid ile TT Arena'da oynadığı Devler Ligi Çeyrek finali rövanş maçından sonra Didier Drogba, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya sarılmıştı.

Portekizli teknik adama "Why not (Neden olmasın)" demiş, bu ifadeler Mourinho'nun sezon sonunda eski takımı Chelsea'ye geri döneceği, eski öğrencisi Drogba'yı da takıma yeniden getireceği şeklinde yorumlanmıştı.

Fildişili futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan söz konusu iddiaları değerlendirdi. Söylentileri asılsıl olduğunu belirterek "Drogba'yı çok iyi tanıyorum. Burada son derece mutlu. Türkiye'yi, Galatasaray'ı, hocası Fatih Terim'i çok seviyor" dişe konuştu.

"Hiçbir şüphesi yok"

Çalışkan, Drogba'nın Galatasaray'da hayatının en mutlu günlerini yaşadığını ifade etti. "Takıma vereceği çok şeyler olduğunu düşünüyor ve bunda da en ufak bir şüphesi yok. Burada çok mutlu" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:06 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:06 - HABER MERKEZİ
A