Dortmund'u finale THY taşıyacak!

Dortmund'u finale THY taşıyacak!

Real Madrid'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan Borussia Dortmund, Türk Hava Yolları ile sponsorluk antlaşması imzaladı.

2013.05.02 18:51 - Son Güncellenme: 2013.05.02 18:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Dortmund'u finale THY taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) ve Borussia Dortmund (BVB) takımı arasında düzenlenen bir törenle sponsorluk anlaşması imzalandı. Dortmund'daki imza törenine THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Borussia Dortmund CEO'su Hans Joachim Watzke ve Teknik Direktör Jürgen Klopp katıldı. Yapılan anlaşmaya göre Borussia Dortmund 3 yıl boyunca THY ile uçacak. Şampiyonlar Ligi finali için THY, sarı-siyahlı takıma özel bir uçak hazırlayacak.
'BORUSSIA DORTMUND İLE THY ARASINDA ÇOK ÖNEMLİ EBZNERLİKLER VAR'

Törende konuşan Kotil, Borussia Dortmund ile THY arasındaki benzerliklere dikkat çekti. Kotil, "Dortmund'da olmamız ve Borussia Dortmund gibi bir takımla iş birliği yapıyor olmamız bizim için çok önemli. Borussia Dortmund ile THY arasında çok önemli benzerlikler var. İkisi de çok hızlı yükseliyorlar ve dünyanın en iyi markaları oluyorlar. Biz havayolu olarak karar verdiğimiz her şeyi yaparız. Bütün kaynaklarımızı sonuna kadar çok planlı bir şekilde kullanırız hiçbirini israf etmeyiz." dedi. Borussia Dortmund CEO'su Hans Joachim Watzke ise "THY gibi bir ortağımız olmasından dolayı büyük kıvanç duyuyoruz. Çok çarpıcı bir büyüme gösterdiler. Kendileriyle güzel bir ortaklık anlaşması imzalamamızdan ötürü olağanüstü büyük bir mutluluk yaşıyoruz." dedi. Teknik Direktör Jürgen Klopp ise Türk kültürünü yakından tanıdığını belirterek, Türk asıllı oyuncuları İlkay Gündoğan ve Nuri Şahin'in ahlakını övdü. Klopp, "Ayrıca çok akıllı ve zekalı iki genç, Almanlarla aralarında farklılıklar var diyemem ama fevkalade yetenekli iki genç." değerlendirmesini yaptı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 18:51 - Son Güncellenme: 2013.05.02 18:52 - HABER MERKEZİ
A