Doktor ve hemşireleri soyan şüpheli yakalandı

Doktor ve hemşireleri soyan şüpheli yakalandı

İstanbul'da hasta gibi gittiği özel hastanelerde doktor ve hemşirelerin çantalarını çaldığı iddia edilen Ahmet B. (43) son hırsızlığında güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. Yaptığı hırsızlıklar güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Ahmet B. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

2013.02.21 15:38 - Son Güncellenme: 2013.02.21 15:38 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Doktor ve hemşireleri soyan şüpheli yakalandı

İstanbul'daki özel hastanelerde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Polis olayların meydana geldiği hastanelerdeki güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelinin sıra bekleyen hasta gibi koridorlarda dolaştığını tespit etti. Çanta asılı askılıkların üzerine önce kendi montunu asan hırsızın bir süre sonra montunu geri alıyormuş gibi yaparak çaldığı çantayla birlikte kaçtığı görüldü.

Güvenlik kameralarından eşkali belirlenen hırsızın önceki gün bir özel hastanede dolaştığı tespit edildi. Güven timleri tarafından hastanede takibe alınan şüpheli gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin aynı yöntemle 6 hastaneden hırsızlık yaptığı tespit edildi. Şüpheli polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Poliste işlemleri tamamlanan Ahmet B. adliyeye sevk edildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 15:38 - Son Güncellenme: 2013.02.21 15:38 - HABER MERKEZİ
A