Doğalgaz çalışması sırasında kepçe devrildi
Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yürütülen doğalgaz altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen iş kazası, bölgede kısa süreli endişeye neden oldu. Hamamatik Mahallesi Kazım Yılmaz Caddesi üzerinde sürdürülen çalışmalar esnasında yüklenici firmaya ait bir kepçe henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.
2026.06.09 14:31 - Son Güncellenme: 2026.06.09 14:31 - Güncel - İHA
Çalışma alanında meydana gelen olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen ekipler, güvenlik önlemleri alarak alanda inceleme başlattı.
Can Kaybı Yaşanmadı, Maddi Hasar Oluştu
Kazada herhangi bir yaralanma ya da can kaybının yaşanmaması olası bir faciayı önledi. Devrilen iş makinesinde maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde yapılan çalışmaların ardından güvenlik kontrolleri gerçekleştirildi.
Yetkililer, çalışma alanında gerekli incelemelerin yapıldığını ve kazanın nedenine ilişkin değerlendirme sürecinin sürdüğünü bildirdi. Altyapı çalışmalarının kontrollü şekilde devam edeceği öğrenildi.