Diyarbakır'dan Bursa'ya tehlikeli yolculuk

Diyarbakır'dan Bursa'ya tehlikeli yolculuk

Diyarbakır'dan Bursa'ya ev eşyası taşıyan bir kamyonet, geçtiğimiz gün İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza sonucunda büyük bir faciadan kurtuldu. Kazadan sonra Bursa'nın Beşevler Mahallesi'ne kadar gelen araç, trafik polisleri tarafından durduruldu ve gerekli işlemler uygulandı. Taşıma ruhsatı bulunmayan kamyonetin sürücüsü, yol kenarında bulunan bariyerlere çarptıktan sonra takla atmaktan son anda kurtulduğunu ifade etti.

2023.07.13 15:11 - Son Güncellenme: 2023.07.13 15:21 - Bursa Bölge - MEMETCAN YEŞİLBAŞ
A
Diyarbakır'dan Bursa'ya tehlikeli yolculuk

MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

Kazanın gerçekleştiği İnegöl-Bursa Karayolunda, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, Diyarbakır'dan Bursa'ya ev eşyaları taşıyan bir kamyonet korkutucu bir kaza yaşadı. Kamyonetin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Taşıma belgesinin olmadığı tespit edilen aracın sürücüsünün de psikoteknik belgesinin olmadığı öğrenildi.

İnegöl'de bariyere çarparak faciadan son anda kurtulan kamyonetin içinde bulunan 3 kişinin şans eseri yara almadığı, kamyonette ise maddi hasar oluştuğu bildirildi. Sürücü, kaza sonrası maddi hasar oluşan ve kapasitesinin üstünde yük taşıyan kamyonetle beraber Nilüfer İlçesi'ne bağlı Beşevler Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından durdurularak gerekli işlemler uygulandı. Araç, çekici ile taşınamaz halde olduğu gerekçesiyle güvenlik önlemleri alınarak Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ne gönderildi.

"DURUMUMUZ İYİYDİ VE YOLA DEVAM ETTİK"

Maddi hasar oluşan kamyonetin sürücüsü, Diyarbakır'dan Bursa'ya ev eşyası taşıyorduk. Görünen kamyonete 2 evi sığdırmayı başardık. Ben yükün fazla olduğunu söyledim ancak, beni dinlemediler. Diyarbakır'dan gelene kadar bütün sürücüler, bizi uyarmak için korna çaldılar. İnegöl'de direksiyon hakimiyetini bir an kaybettim ve bariyerlere çarptık. Bariyeler olmasaydı kamyonet takla atarak uçurumdan yuvarlanabilirdik. Kaza yerine gelen ambulans hafif yaralanan arkadaşlarıma ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla hastaneye götürmek istediler ancak durumumuz iyiydi ve yola devam ettik ve teklifi kabul etmedik" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.07.13 15:11 - Son Güncellenme: 2023.07.13 15:21 - MEMETCAN YEŞİLBAŞ
A