Dişi Timsahlar bilet kuyruğunda
Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında oynanacak Bursaspor-Karabükspor maçını tribünden izleyebilecek kadın ve çocuklar bilet kuyruğuna koştu.
2012.03.02 12:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
Sabah saatlerinden itibaren maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı önünde uzun kuyruklar oluşturan kadın ve çocuklara kocalarıda eşlik etti. Bazı erkek taraftarlar ise eşleri için bilet kuyruğuna girdi. Gişelerden her taraftara 5 bilet verilirken, biletlerin büyük bir kısmı tükendi. Genç, yaşlı herkesin girdiği bilet kuyruğunda zaman zaman renkli görüntüler yaşandı.
Oğlunun Teksaslı olduğunu söyleyen bir kadın taraftar, "Bu sefer ben Teksaslıyım" diye konuşurken, başka bir kadın ise Galatasaray maçından daha kalabalık olacağını ileri sürerek, "Bu kez gelinim ve torunum ile geleceğim" ifadelerini kullandı.