discovery+ orijinal yapımı Endangered, BluTV'de!

discovery+ orijinal yapımı Endangered, BluTV'de!

Yaban hayatı koruma destekçisi olan ünlü komedyen Ellen DeGeneres'in seslendirip yapımcılığını üstlendiği Endangered belgeseli, 25 Haziran Cuma itibarıyla BluTV'de discovery+'ta.

2021.06.30 16:25 - Son Güncellenme: 2021.06.30 16:26 - Medya
A
discovery+ orijinal yapımı Endangered, BluTV'de!

Dünyada bazı hayvanların günden güne nesli tükeniyor. Dünya Doğayı Koruma Birliği adına 11 bin bilim insanının ortak çalışmasıyla hazırlanan "Kırmızı Liste"ye göre, dünyada hangi türlerin neslinin tükenme eşiğinde olduğunu veya hangi hayvanların kurtarılması gerektiğini biliyoruz.

Bir grup insan; zürafaları, gorilleri, büyük kedileri ve daha birçok nesli tükenmekte olan vahşi hayvanı kurtarmak için kahramanca çabalıyor. Kimisi savaşın parçaladığı ormanlarda yürüyüş yapıyor, kimisi ise yasadışı vahşi hayvan ticaretini engellemek için gizli göreve gidiyor. Hepsi, bu belgeselde gezegenin en büyük koruma projesi olan, "Kırmızı Liste" için bir araya geliyor.

Ellen DeGeneres'in seslendirdiği ve yapımcılığını üstlendiği muhteşem belgesel Endangered, 25 Haziran Cuma itibarıyla BluTV'de discovery+'ta izlenebilecek. discovery+, sadece BluTV üzerinden izlenebilmektedir ve üyelik paketine dahildir.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.06.30 16:25 - Son Güncellenme: 2021.06.30 16:26 - Gülcan Tekin
A