Dikkatsizliğin bedeli ağır oldu

Dikkatsizliğin bedeli ağır oldu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan Mehmet Furkan Karahan ile Gülistan Nazlı öldü, 4'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

2013.08.17 19:24 - Son Güncellenme: 2013.08.17 19:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Dikkatsizliğin bedeli ağır oldu

Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Çermik karayolunun 16'ncı kilometresinde meydana geldi. Siverek'e istikametine giden Mehmet Furkan Karahan'ın kullandığı 63 EV 999 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Karahan ile Gülistan Nazlı olay yerinde hayatını kaybetti. Can pazarının yaşandığı otomobilde bulunan aynı aileden Mehmet Fatih ve Serdar Nazlı, Sabriye, Berzan, Asiye, Tahir ve Selvi Karahan ile Sıla Gülhan yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, karayolunda çevre güvenliğini aldı. Sağlık ekipleri ise otomobilde sıkışan yaralıları, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Furkan Karahan ile Gülistan Nazlı'nın cesetleri ise olay yerindeki ilk incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Kazayı haber alan kazazede yakınları hastaneye gelerek yakınlarının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Hastaneye gelen bazı kazazede yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 19:24 - Son Güncellenme: 2013.08.17 19:24 - HABER MERKEZİ
A