Dijital marka yönetiminde nelere dikkat edilmeli? (ÖZEL HABER)

Dijital marka yönetiminde nelere dikkat edilmeli? (ÖZEL HABER)

Bursada Bugün haber merkezinin Bursa'nın Dijital Markaları yazı dizisinin bu haftaki konuğu Ofis Shop. Pandemi süreci dijital dönüşümü hızlandırdı. Birçok marka e-ticarete olan yatırımını hızlandırmaya başladı. Ofis Shop Genel Müdürü Ahmet Bilgin, "Müşteri yeter ki sipariş versin. Çuvalından poşetine kadar ne tür sipariş geliyorsa fiyatları inceleyerek ürünlerimizi gönderiyoruz. O yüzden hiçbir müşterimiz şikayetçi olmuyor ve çok memnunlar. Bizim fiyatlarımız piyasaya göre yüzde 20 daha düşük. Bu konuda da çok iddialıyız. E-ticarete girmek isteyenlere tavsiyem, bir an önce personel işini çözmeleri lazım. Personel iyi olduktan sonra olmayacak bir şey yok. Başarının sırrı çalışmak, yılmamak ve azim etmek. Bunlar olunca başarılı olursunuz" dedi.

2021.06.30 09:13 - Son Güncellenme: 2021.06.30 09:34 - Bursa Bölge
A
Dijital marka yönetiminde nelere dikkat edilmeli? (ÖZEL HABER)
04:40 Dijital marka yönetiminde nelere dikkat edilmeli? (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Dijital marka yönetiminde nelere dikkat edilmeli? (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Türkiye'deki harcamaların yüzde 30'a yakını e-ticaret yoluyla yapılıyor.

7 milyondan fazla tüketici e-ticaret kullanıyor.

Harcamaların yarısından fazlası artık internet üzerinden gerçekleştiriliyor.

"SİTEMİZDE ŞU AN HİÇBİR OLUMSUZ YORUM YA DA ŞİKAYET YOK"

Ofis Shop Genel Müdürü Ahmet Bilgin, "1985 yılında kurulduk. İlk başta kırtasiye ürünleri satıyorduk, şu an ise tedarik firması olarak çalışıyoruz. Bünyemizde 12 personelimiz çalışıyor. Marmara bölgesine hitap ediyoruz. Bilecik, Yalova, Bandırma ve Balıkesir 'e ürünlerimizi kendimiz götürüp teslim ediyoruz. Firmalarla cari veya havale sistemiyle çalışıyoruz. Ofisle ilgili olan her şeyi satıyoruz. Firmaların talebiyle e-ticarete geçtik. Bazı firmalar bizden tanıtımla ilgili broşür gibi şeyler istedi. Biz de bunun en iyi çözümünün e-ticaret olacağını düşündük, ama bunun için tam bir profesyonel ekip ya da alt yapı bulamadık. Alt yapı için 4-5 firmayla görüştük ama bir türlü sistem yürümedi. En son İstanbul'dan destek alarak randımanlı bir şekilde çalışmaya başladık. Şu an iyi gidiyor. Sitemizde şu an hiçbir olumsuz yorum ya da şikayet yok. İnternette Ofis Shop şikayet diye arattığımda hiçbir olumsuz bir şeyle karşılaşmıyorum. Biz ürünleri hatasız göndererek, vatandaşı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Ürün iade olacaksa bile, vatandaşın parasını gönderiyoruz. Bu yüzden hiçbir şikayetimiz yok. Bilmediğimiz ürünü satmıyoruz ve kalitesini görmediğimiz ürünleri bünyemizde barındırmıyoruz. Bu yüzden pek şikayet gelmiyor" ifadelerine yer verdi.

"MÜŞTERİ YETER Kİ SİPARİŞ VERSİN"

Bilgin, "En önemli iş personelde bitiyor ve personel işi çok zor. E-ticarete girmek isteyenlere tavsiyem, bir an önce personel işini çözmeleri lazım. Personel iyi olduktan sonra olmayacak bir şey yok. Başarının sırrı çalışmak, yılmamak ve azim etmek. Bunlar olunca başarılı olursunuz. Biz gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gece bile internet sitemizi takip ediyoruz. Kızımla birlikte gece siparişleri takip ediyoruz. Bünyemizde ofisle ilgili her türlü ürün çay, şeker, temizlik malzemesi ve gıda malzemesi gibi ürünleri satıyoruz. Zeytin, peynir gibi siparişler geliyor onları bile gönderiyoruz. Biz bir tedarik firmasıyız. Ne sipariş gelirse onu gönderiyoruz. Bizde parasal sorun yok. Müşteri yeter ki sipariş versin. Çuvalından poşetine kadar ne tür sipariş geliyorsa fiyatları inceleyerek ürünlerimizi gönderiyoruz. O yüzden hiçbir müşterimiz şikayetçi olmuyor ve çok memnunlar. Bizim fiyatlarımız piyasaya göre yüzde 20 daha düşük. Bu konuda da çok iddialıyız. Vadesiz ürün almıyoruz. Aldığımız ürünleri de direkt ithalatçıdan alıyoruz, aracı kurum hiç yok. Bu yönüyle biz piyasada cazip kalıyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.30 09:13 - Son Güncellenme: 2021.06.30 09:34 - Sema Üstüntaş-pasif
A