DEVA Partisi İnegöl adayını açıkladı

DEVA Partisi İnegöl adayını açıkladı

DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili Serhat Gürel, yerel seçimlerdeki hedeflerini ve İnegöl için hazırladıkları projeleri tanıttı, başkan adaylarını duyurdu. İnegöl Belediye Başkan Adayının Onur Metinbaş olduğunu duyurdu.

2024.01.18 12:53 - Son Güncellenme: 2024.01.18 13:02 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
DEVA Partisi İnegöl adayını açıkladı

DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkan Vekili Serhat Gürel, belediye başkan adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda partinin İnegöl ve Bursa için hazırladığı projeleri ve yerel seçimlere ilişkin planlarını açıkladı. Gürel, İnegöl'ün sorunlarına dikkat çekerek, DEVA Partisi'nin bu sorunlara çözüm bulma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Serhat Gürel, yerel seçimler için hazırlanan projelerin İnegöl halkının ihtiyaçlarına ve beklentilerine yanıt verecek şekilde tasarlandığını belirtti. Gürel, İnegöl'ün kronikleşmiş sorunlarını ele alacaklarını ve İnegöl sevdalısı DEVA Partisi üyeleri olarak yarım kalan işleri tamamlayacaklarını ifade etti.

"İnegöl için, halkımız için tüm çalışmalarımızı ve vaatlerimizi titizlikle hazırladık" diyerek, DEVA Partisi'nin İnegöl için geliştirdiği projelerin önemine değinen Gürel, İnegöl'e yönelik somut ve yenilikçi adımlar atacaklarını vurguladı.

DEVA Partisi'nin İnegöl'deki yerel yönetim anlayışı, hizmet ve siyasi etik üzerine kurulu olacak. Gürel, İnegöl'ün alt yapısal sorunlarına ve şehrin büyüme potansiyeline dikkat çekerek, kentsel dönüşüm ve gelişime vurgu yaptı.

DEVA Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayının Onur Metinbaş olduğunu duyurdu.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.01.18 12:53 - Son Güncellenme: 2024.01.18 13:02 - HABER MERKEZİ
A