Derin Mermerci'den iç çamaşırsız doğumgünü partisi

Derin Mermerci'den iç çamaşırsız doğumgünü partisi

Sütyen giymeme modası Hollywood'dan başlayıp ülkemize doğru hızla ilerliyor. HT Magazin yazarı Esin Övet, bugün yayınlanan köşesinde sütyen giymeme modasını ve bu modanın geçen günlerde Derin Mermerci'nin vermiş olduğu partiye ne kadar yansıdığını yazdı.

2013.05.02 11:00 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:02 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Derin Mermerci'den iç çamaşırsız doğumgünü partisi

Son yıllarda kadınlar özgürlüklerinin üzerine özgürlük katmaya devam ediyor. Tabii bu söylemim tamamen Türk kadınları üzerine. Çünkü yurt dışında kadının özgürlüğüne zaten söylenecek laf yok. Özellikle de giyim kuşam konusunda. Mesela Türk kadınları yurt dışına çıktığı zaman Türkiye'de yapamadığı şeyleri rahatlıkla yapar. Bunu bilmeyen yoktur. Mesela tayt üzeri küçük tişörtü birçok kadın Türkiye sınırlarına çıktığı an anında giyer ya da iç çamaşırı giymeden rahat rahat dolaşır.
ÖNCÜ DERİN MERMERCİ
Cannes'a adım attığım dakikalarda grupta birbirinden hoş altı kadınla üç gün tatil geçirince malum konumuz, kıl, tüy, estetik, rejim ve iç giyimimizdeki özgürlükler üzerine oldu. Malumunuz magazin eklerinin arka sayfalarında bol bol "İç çamaşırsız yakalandı", "İçine sütyen giymedi" tarzında yabancı kaynaklı haberlere rastlarız. İşte Cannes'da da konularımızın başında bu geliyordu. Çünkü Fransız kadını rahat. Hatta hiçbir şey umurunda değil. Benim de aklıma Cannes'a gelmeden önce gittiğim Derin Mermerci'nin doğum günü gecesi geldi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.02 11:00 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:02 - HABER MERKEZİ
A