Deri fabrikasında korkutan yangın

Deri fabrikasında korkutan yangın

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde bir deri boyama fabrikasında çıkan yangın yaklaşık üç saatte kontrol altına alındı. Yangında zararın 2 milyon lira civarında olduğu belirtildi.

2013.06.21 17:39 - Son Güncellenme: 2013.06.21 17:39 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Deri fabrikasında korkutan yangın

Kula İlçesi Seyitali Mahallesi Su Deposu yolu üzerinde Mustafa Ekin'e ait deri boyama fabrikasından bugün saat 12.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle alevler yükseldi. Fabrikanın ikinci katında çıkan ve kısa sürede büyüyen alevlere Kula Belediye İtfaiyesi ekiplerinin anında müdahale etmesine rağmen yangın boya maddelerin tutuşması ile kısa sürede büyüdü. İlçe için büyük tehlike yaratan yangının söndürülmesi için Sandal Beldesi ve Gökçeören belediyelerinden takviye itfaiye ekipleri geldi. Alevler kısa sürede fabrikanın bitişiğinde bulunan diğer deponun çatı katına sıçradı ve tamamen yanmasına neden oldu.

Kula Belediye Başkanı Ak Partili Selim Aşkın, fabrikaya gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Ardından Ak Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ da olay yerine geldi, söndürme çalışmalarını izledi.

Dokuz itfaiye ekibi tarafından üç saatte kontrol altına alınan ve soruşturma başlatılan yangında maddi zararın 2 milyon lira civarında olduğu sanılıyor.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.21 17:39 - Son Güncellenme: 2013.06.21 17:39 - HABER MERKEZİ
A