Dereceye giren eserler Bursa'da sergileniyor
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla düzenlenen "Tarım ve İnsan" Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren eserler Bursa'da sergilendi.
2014.10.01 10:32 - Son Güncellenme: 2014.10.01 10:32 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
2013 yılında 5. si düzenlenen "Tarım ve İnsan" Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan eserler, Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde Carrefour-Sa Alışveriş Merkezi'nde fotoğraf severlerle buluştu.
Serginin açılışını Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin EREN ve Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer ÇELİK birlikte yaptılar. Sergi açılışında bir konuşma yapan Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer ÇELİK, Bursa'da 4. Kez gerçekleştirilen "Tarım ve İnsan" temalı fotoğraf sergisi tarımın ne kadar zor ve meşakkatli bir uğraş olduğunu bizlere göstermektedir. Yarışmaya katılan ve jürinin sergilenmeye değer bulduğu fotoğrafları Bursa'lı fotoğraf severlerin beğenisine sunduklarını söyledi. Tüm fotoğraf sever Bursalıları bu güzel sergimizi ziyaret etmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.
Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin EREN ise yaptığı konuşmada; "Fotoğrafın hayatın yansıması olduğunu belirterek, tarımdaki yaşamdan çok özel kesitlerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan bu sergiyi vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz" dedi. Vali Yrd. Hüseyin EREN konuşmasını "eser sahiplerini tebrik ederim, ayrıca bu sergiye katkı sağlayanlara da teşekkür ederim" diyerek tamamladı.
Toplam 6 kategoride dereceye giren fotoğraflar, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Carrefour-Sa Alışveriş Merkezi'nde sergilenerek, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Vatandaşlar, sergiyi ücretsiz ziyaret edebilecekler.