Deprem felaketinin 6'ncı gününde Hatay böyle görüntülendi

Deprem felaketinin 6'ncı gününde Hatay böyle görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin 6'ncı gününde arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Hatay'da ortaya çıkan yıkım dron ile havadan görüntülendi.

2023.02.11 16:54 - Son Güncellenme: 2023.02.11 16:55 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Deprem felaketinin 6'ncı gününde Hatay böyle görüntülendi
05:13 Deprem felaketinin 6'ncı gününde Hatay böyle görüntülendi

İLGİLİ VİDEO

Deprem felaketinin 6'ncı gününde Hatay böyle görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Hatay'da ortaya çıkan korkunç yıkım dron ile görüntülendi.


Deprem felaketinin 6'ncı gününde Antakya'da çekilen dron görüntülerine, insanların ve ekiplerin enkaz çevresindeki kurtarma çalışmaları ve oluşan yoğunluk yansıdı.

Öte yandan bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, şehrin sokak ve caddelerinin enkaz alanına dönüştüğü de görüldü.


Vatandaşlar Hatay'da buldukları açık alanlarda hayati faaliyetlerini sürdürmeye çalışırken, enkazlardan gelecek umut dolu haberleri bekliyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2023.02.11 16:54 - Son Güncellenme: 2023.02.11 16:55 - HABER MERKEZİ
A