Deprem bölgesindeki üreticiler için hayvan yemi kampanyası başlatıldı

Deprem bölgesindeki üreticiler için hayvan yemi kampanyası başlatıldı

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından deprem bölgesindeki üreticilere gönderilmek üzere yem yardım kampanyası başlatıldı.

2023.02.14 13:30 - Son Güncellenme: 2023.02.14 13:38 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Deprem bölgesindeki üreticiler için hayvan yemi kampanyası başlatıldı

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak bir duyuru yayınlayarak, yem yardımında bulunmak isteyen vatandaşların ve üreticilerin Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile temasa geçmesi istendi.

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda şunlar kaydedildi: "Deprem bölgesinde acil olarak hayvan yemine ihtiyaç bulunmaktadır. Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde, deprem bölgesinde bulunan illerimize gönderilmek üzere ayni olarak hayvan yemi (arpa, saman, fabrika yemi, silaj, kuru ot vb.) toplanacaktır.

Yem yardımı yapmak isteyen vatandaşlarımız ve üreticilerimizin Ağrı İl tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri ile temasa geçmeleri önemle duyurulur."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2023.02.14 13:30 - Son Güncellenme: 2023.02.14 13:38 - HABER MERKEZİ
A