Denizlilerin köpek balığı şaşkınlığı

Denizlilerin köpek balığı şaşkınlığı

Denizli'de bir semt pazarı tezgahında sergilenen 350 kilogramlık köpek balığı, görenleri şaşkına çeviriyor.

2013.02.21 19:30 - Son Güncellenme: 2013.02.21 19:31 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Denizlilerin köpek balığı şaşkınlığı

Akhan Mahallesi'nde bulunan semt pazarında bir balıkçıda sergilenen 350 kiloluk köpek balığı, pazara gelen vatandaşların ilgi odağı oldu. Hacı Reis Balıkçılık tarafından İzmir Çeşme'de yakalanan köpek balığı, Denizli'ye getirilerek satışa çıkartıldı. Pazara gelen vatandaşlar 350 kilogramlık köpek balığını görünce şaşkına döndü. Bazı vatandaşlar ilk defa gördükleri köpek balığı ile hatıra fotoğrafı çektirirken, bazıları da köpek balığını yakından inceledi. Köpek balığı ile fotoğraf çektirebilmek için sıraya giren vatandaşlar çektirdikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerine yükleyeceklerini söylediler. Fırtına Kemal ismi verilen köpek balığının ağzındaki dişlerin görülmesi için ağzı açık bırakılırken, balığın sahipleri gördükleri ilgiden gayet memnun.
Köpek balığına 'Fırtına Kemal' ismini verdiklerini belirten Hacı Reis Balıkçılık sahibi Suat Çiftçi, "İzmir, Çeşme'de yakaladığımız köpek balığını Denizli'de sergilemek istedik. Bunun için de Akhan Pazarını tercih ettik. Vatandaşların ilgisi bir hayli fazla oldu. Kimileri resim çektirdi, kimileri de dişlerini inceledi. 350 kilo gelen köpek balığını kilosu 20 TL'den sattık dedi.

Köpek balığını gören vatandaşların fotoğraf çektirdiğini belirten Hacı Reis Balıkçılık'ın ortağı Ferhat Çiftçi, "Bu fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyorlar. İlginç tepkiler oluyor. İsmini de Fırtına Kemal koyduk. Çünkü bu balık denizin paşası. Hiçbir balık bununla yarışamaz. Bu tip balıklar arada bir denk geliyor. Biz de herkesin görmesi için getirerek sergiliyoruz diye konuştu.

Akhan Pazarı'nda sergilenen köpek balığının yeni sahibi ise, Denizlili bir restoran işletmecisi olduğu ve balığı 7 bin TL'ye satın aldığı belirtildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 19:30 - Son Güncellenme: 2013.02.21 19:31 - HABER MERKEZİ
A