Denizli'den Orman'a yanıt

Denizli'den Orman'a yanıt

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Mustafa Denizli'ye yönelik, "Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" demişti.

2013.04.17 08:33 - Son Güncellenme: 2013.04.17 08:35 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Denizli'den Orman'a yanıt

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile Beşiktaş Başkanı Fikret orman arasındaki gerilim sürüyor.

Sezon başında tekliflerini reddeden Denizli için, "Çaykur Rize'ye gitmeye cesaret edenler, Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" diyen Orman'a, tecrübeli teknik adam yanıt verdi.

Denizli, işinin çok yoğun olduğu dönemde bir kulüp başkanı ile polemiğe girmesinin çok doğru bir şey olmayacağını belirtti ve şunları söyledi:
"Bazı şeylere açıklık getirmekte fayda var. Benim sayın başkanla yaptığım toplantıda kelime kelime ne konuştuğumuzu arzu ederse kamuoyu öğrenebilir. Bu gizli kalacak bir şey değildir. Onlara fazla girmek istemiyorum. Tamamen kişisel olduğu için söylüyorum.

Kamuoyu beni bilir ve takip eder. Yürek, Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir? Bunu kamuoyunun taktirine bırakıyorum.

Şu anda işimiz hakikaten çok yoğun. Hedefimiz çok farklı. Diğer konularla ilgili açıklamayı yaparız. Çünkü bu ikimizin arasında olan bir görüşme değil. İkimizin de ortak arkadaşı olan üçüncü bir şahsın bulunduğu bir ortamda bu görüşmeler yapıldı. Gerekirse orada neler konuşuldu onları da tek tek, kelime kelime kamuoyuna sunarız. O zaman kamuoyu daha iyi aydınlanır."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 08:33 - Son Güncellenme: 2013.04.17 08:35 - HABER MERKEZİ
A