Denizden çıktığına inanamayacaksınız!
Hatay'ın Akdeniz'e kıyısı olan Arsuz ilçesinde kıyıya vuran telef olmuş angus vatandaşlar tarafından fark edilerek, ihbar üzerine iş makinesiyle kaldırıldı.
2025.05.12 09:10 - Son Güncellenme: 2025.05.12 09:13 - Güncel - İHA
Yurt dışından gemilerle Türkiye'ye getirilen ve dönem dönem tırdan kaçarak ortalığı birbirine katan anguslardan birisi bu kez denizden çıktı. İskenderun Körfezi Arsuz ilçesi mevkisinde telef olan angus sahile vurdu. Angus, vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye gelen iş makinesiyle sahilden kaldırıldı. Denizden çıkan angus vatandaşlar tarafından garipsendi.
Telef olan angusu denizde sürüklenirken fark eden Muhammed Kemal Aydemir (15), "Saat 3 gibi ailemle beraber deniz kenarına gelmiştik. Babam botla denize çıktı, ufuk çizgisinde bota benzeyen bir şey gördük. Kısa bir süre sonra kıyıya doğru yanaştı. Ben yüzerek yanına gittim, gördüğüm şey çuval içinde ayağı kesilmiş bir şekilde angustu ve leş gibi kokuyordu. Ondan önce toynağı elime geldi zaten onu kıyıya doğru fırlattım. Ondan sonra kıyıya vurdu. Sahil güvenlik ekiplerini aradık geldiler aldılar. Millet ailesi ile geliyor küçük çocukları var, angusta mesela mikrop olabilirdi" ifadelerini kullandı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:27
-
00:52
-
01:34
-
00:15
-
00:06
En Çok Okunanlar
- Bursalılar yarın oraya akın edecek! 2000...
- Bursa'da 30 yıllık 4 mekan yerle bir edildi!
- Bursalılar dile getirdi, Başkan Bozbey...
- Bursa'da karne günü dehşeti yaşadı!
- Araç sahiplerine kontak kapattıracak zam!...
- Bursalı vali yardımcısı hayatını kaybetti!
- Bursa'da üretilecek yeni model ilk kez...
- Bursa zehir soluyor!
- Vandallık arttı, huzur kaçtı! Bursa'nın...
- Bursalılar dikkat! Elektrikler kesilecek
- 23 yıldır Marmaris'te tatil yapan İngiliz...
- Bursa'da 30 fabrika işçisi hastanelik oldu!
- Bursa'da biçerdöverde çıkan yangın ormana...
- Bursa'da icralık olan tekstil fabrikasının...
- Detaylara yine Bursada Bugün ulaştı!...