Deniz kumu ve atık malzemelerle 'gerçeklik havuzu' yaptı
Kastamonu BİLSEM öğretmen ve öğrencileri, yaklaşık 30 bin lira değerindeki 'artırılmış gerçeklik havuzu'nu deniz kumu ve okuldaki atık malzemeleri kullanarak 950 liraya mal etti.
2019.03.03 01:00 - Son Güncellenme: 2019.03.03 01:00 - Yaşam - HABER MERKEZİ
Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi'ndeki (BİLSEM) öğretmen ve öğrenciler, deniz kumu ve okuldaki atık malzemeleri kullanarak 'artırılmış gerçeklik havuzu' tasarladı.
ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK HAVUZU
BİLSEM'de görev yapan coğrafya öğretmeni Kamil Özdemir ve bilgisayar öğretmeni Burhan Turgut, öğrencileriyle denizden velilerin getirdiği kum ve okulda atıl durumdaki elektronik malzemeleri kullanarak, yaklaşık 30 bin lira olan 'artırılmış gerçeklik havuzu'nu 950 liraya mal etti.

Artırılmış gerçeklik havuzu sayesinde, coğrafya derslerinde konuların daha iyi öğrenilebilmesi için yükseltiler, renklerle uygulamalı olarak öğrencilere anlatılacak.