Demet Şener Kutluay: 'Adam gibi bir kocam var'

Demet Şener Kutluay: 'Adam gibi bir kocam var'

Demet Şener Kutluay; ailesi, evliliği ve eşi İbrahim Kutluay hakkında açıklamalar yaptı. Eski manken Demet Şener Kutluay, Ebru Şallı Tan'ın sunduğu "Ebruli" programına konuk oldu.

2013.04.17 15:55 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:56 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Şener Kutluay: 'Adam gibi bir kocam var'

Tan'ın, "Üçüncü çocuğa hamile kalacak mısın" sorusuna Kutluay, 'Çocuk çok güzel bir şey ama zor. Ben ancak iki tanesine yetiyorum. Çünkü aralarındaki yaş farkı az. Onun aktivitesi, onun okulu, onun toplantısı derken insana daha çok iş düşüyor.O yüzden ben de diyorum ki; Allah'a çok şükür hem kızımız hem oğlumuz var. Ama belki bir kaç sene sonra baktık ki daha rahatladık; bir çocuk daha istedik o zaman olabilir. Hiç bir zaman kesin iki tane yeter bize demiyorum ama kesin üçüncüyü de yapacağız demiyorum. Şimdilik böyle iyiyiz, güzel bir aileyiz" sözleriyle yanıt verdi. Kutluay, eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile mutlu bir evlilikleri olduğunu söyledi.

ADAM GİBİ BİR KOCAM VAR
Eski manken, evliliği ve eşine dair de"13'üncü yılımıza giriyoruz. Evliliğimiz keyifli gidiyor. Geriye baktığınızda güzel anılarınız varsa ne mutlu. Ben her zaman sahip olduğum şeylerin kıymetini bildim, biliyorum, ona göre davranıyorum. Adam gibi bir kocam var, çok iyi bir baba. Kendi eşim diye söylemiyorum, zaten Türkiye onun ne kadar düzgün bir insan olduğunu biliyor. Çok şanslıyız, ikimiz birbirimizi bulduk. Bulmaya da bilirdik, böyle denk geldi. Pırıl pırıl iki tane çocuğumuz var. En büyük dileğimiz onları en iyi şekilde yetiştirmek ' şeklinde konuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:55 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:56 - HABER MERKEZİ
A