Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç yılbaşına birlikte girdi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç yılbaşına birlikte girdi

Son aylarda sürekli birlikte olduğu iddia edilen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un, yeni yılı birlikte karşıladığı ortaya çıktı. Ünlü çiftin, yılbaşında Alaçatı'da olduğu öğrenildi.

2021.01.04 09:20 - Son Güncellenme: 2021.01.04 09:20 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç yılbaşına birlikte girdi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, iş insanı Muzaffer Yıldırım'ın sahibi olduğu Alaçatı'daki otelde kalıyor.

Basın mensupları ve halk tarafından görüntülenmek istemeyen çiftin, gözlerden uzak olduğu için Alaçatı'yı seçtikleri öğrenildi.

Oyuncunun, geçtiğimiz günlerde şarkıcının yeni taşındığı Levent'teki evine gittiği iddia edilmişti.

ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTI 

Demet Özdemir'in adı, Can Yaman ile ilişkisini bitirdikten sonra Oğuzhan Koç, Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım ve Murat Boz'la aşk dedikodusuna karışmıştı.

Özdemir hakkında çıkan iddialarını kesin bir dille yalanlamış, hatta güzel oyuncu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı.

Çıkan haberlerle ilgili Özdemir, "Size göre 3 günde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi görünsem de uzun zamandır bir ilişkim yok" diyerek isyan etmişti.

'ERKEK ARKADAŞIM OLURSA MUTLAKA GÖRÜRSÜNÜZ'

Demet Özdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise şunları söylemişti: Artık çıkan haberlere bir şey diyemiyorum. Sosyal medyamdan yeterince cevap vermeye çalışıyorum. Herkes merak ettiği için değil bu sorular devam etmesin diye. Herhalde açıklamalarımı yapmışımdır. Bir erkek arkadaşım olursa bunu mutlaka görürsünüz. Şu an hayatımda kimse yok.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.04 09:20 - Son Güncellenme: 2021.01.04 09:20 - HABER MERKEZİ
A