Demet-Alişan kavgası alevlendi
Alişan'ı, barıştıklarına dair dedikodu çıkarıp sonra da yalanlamakla suçlayan Akalın, "Bedava reklam sona erdi çoktan" diye tepki gösterdi.
2015.08.14 09:43 - Son Güncellenme: 2015.08.14 09:45 - Magazin - HABER MERKEZİ
Üç yıl önce kavgaya tutuşan Demet Akalın'la Alişan'ın arasında sular durulmuyor. Geçen yıllarda sıkı dost olan ikili, dönem dönem gergin açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Üç gün önce de bir AVM'de, "Barıştınız mı?" diye soran muhabire Alişan, "Yok barışmadık" diye karşılık verince ipler yine gerildi.
Twitter'dan Alişan'a ağır bir yanıt veren şarkıcı, barıştıklarına dair dediko- duları Alişan'ın bilerek çıkardığını yazdı. Akalın, "Bayılıyorum böyle kendisinin çıkardığı, olmayan barışma haberlerini yalanlamanıza... Başka kapıya, bedava Reklam kampanyası sona erdi çoktan" diye noktayı koydu.