Demet Akalın: Turistlere testi mecburi kılın

Demet Akalın: Turistlere testi mecburi kılın

Demet Akalın koronavirüs sürecinde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Akalın son olarak turistlerle ilgili bir talepte bulunarak, "Sayın devlet büyüklerimizden rica ediyoruz turistlere testi mecburi kılın" dedi.

2021.05.08 00:01 - Son Güncellenme: 2021.05.08 00:02 - Magazin
A
Demet Akalın: Turistlere testi mecburi kılın

Hem kış hem de bahar başında tatile giden hatta Uludağ tatili sırasında koronavirüse yakalanan Demet Akalın gündeme dair yorumlarıyla sık sık dikkat çekiyor.

17 günlük kapanma sürecinin öncesinde binlerce vatandaşın tatil bölgelerine gitmesine tepki gösteren Akalın, ''Kimse param yok demesin valla, herkesin evi var Bodrum'da" deyince tepki çekmiş, ardından geri adım atarak özür dilemişti. 

Akalın, şunları yazmıştı:

"Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim." 

"TURİSTLERE TESTİ MECBURİ KILIN"

Akalın son olarak turistlerle ilgili bir talepte bulundu. Devlet büyüklerine seslenen Akalın paylaşımında şunları söyledi:

"Dubai'de sadece üç gün kalmak için 3 kere test istiyorlar. Sayın devlet büyüklerimizden rica ediyoruz turistlere testi mecburi kılın. Bir yaz bir kış daha intihar haberleri duymak istemiyoruz." 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.08 00:01 - Son Güncellenme: 2021.05.08 00:02 - Ali Yaşar
A