Demet Akalın, Seda Sayan'ın yerini aldı!

Demet Akalın, Seda Sayan'ın yerini aldı!

Şarkıcı Demet Akalın, kavgalı olduğu Seda Sayan'ın sunuculuğunu bıraktığı Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu oldu. Akalın, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

2021.07.09 12:03 - Son Güncellenme: 2021.07.09 12:04 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Akalın, Seda Sayan'ın yerini aldı!

Star TV'de Alişan ile sabah programı sunan Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda yaz aylarında konserlere çıkacağı gerekçesiyle yayının final yaptığını açıklayarak ekrana veda etmişti. Bu olayın ardından Seda Sayan da Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu bırakarak Star TV'ye transfer olunca iki ünlü ismin arası açılmıştı.

Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemişti.

'GELİNİM MUTFAKTA' PROGRAMININ YENİ SUNUCUSU OLDU

Bu kanal transferleri sonrası birbirlerine ağır ithamlarda bulunan Demet Akalın ile Seda Sayan cephesinde son olarak şaşırtan bir gelişme daha yaşandı. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Akalın, Seda Sayan'ın ayrıldığı Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olduğunu duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın,  Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak Seda Sayan'ı görmüştü.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savunmuştu. Programlarının bitmesiyle kendisinin bir ilgisi olmadığını belirten Sayan, "TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş 1 hafta önce. Sorduğumda 'sorun yok, anlaşabilirsin' mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti" demişti.Kısa süre sonra Akalın ise, "Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33'te 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi, 'Ben başlıyorum' diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj... Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler. Bilgine" diye Sayan'a karşılık vermişti. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.09 12:03 - Son Güncellenme: 2021.07.09 12:04 - HABER MERKEZİ
A