Demet Akalın'dan İzlanda tepkisi

Demet Akalın'dan İzlanda tepkisi

Konya'dan özel uçakla Keflavik Havalimanı'na gelen milli takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında İzlandalı yetkililer tarafından yaklaşık 2 saat pasaport kontrolünde bekletildi.Bir taraftar Emre Belözoğlu'na mikrofon yerine tuvalet fırçası uzattı. Demet Akalın bu muameleye sosyal medyadan tepki gösterdi.

2019.06.10 10:08 - Son Güncellenme: 2019.06.10 10:08 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Akalın'dan İzlanda tepkisi

Uzun bir uçak yolculuğu ardından İzlanda'ya varan A Milli Futbol Takımı'na, havalimanında pasaport kontrolü sırasında zorluk çıkartıldı. Skandallar bununla sınırlı kalmadı. A Milli futbolcularından Emre Belözoğlu'na bir taraftar mikrofon yerine tuvalet fırçası uzattı. O kişi daha sonra gözden kayboldu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Gereğini yapacağımızdan milletimizin şüphesi olmasın." açıklamasını yaptı.Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, konuyla ilgili girişimin başlatıldığını duyurdu.AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "İzlanda makamları bu "ilkel" uygulama için özür dilemelidir. Bu yanlışı telafi edecek adımlar atmalıdır." dedi. 

Ünlü popçu Demet Akalın'da yapılanlara sessiz kalmadı ve twitter'dan Milli Takıma yapılanlara  "Fırçalı sarı p... bulundu mu?" yazarak tepki gösterdi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.06.10 10:08 - Son Güncellenme: 2019.06.10 10:08 - HABER MERKEZİ
A