Demet Akalın ameliyat oldu!

Demet Akalın ameliyat oldu!

Bir süredir göğüs ağrıları yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün ameliyat oldu. Dört saatlik bir operasyon geçiren Akalın, hastane odasından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

2021.05.01 12:08 - Son Güncellenme: 2021.05.01 12:10 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Akalın ameliyat oldu!

Hafta içi her gün 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programını sunan Demet Akalın, dün sessiz sedasız gittiği hastanede ameliyat oldu. Bu sabah hastane odasından paylaşım yapan Akalın, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Hasta yatağından fotoğraf paylaşan Demet Akalın, "Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim" diyerek göğüs ağrılarından kurtulduğunu belirtti. 

Akalın'ın rahatsızlığını tam olarak ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

"KİMSE PARAM YOK DEMESİN"

Ünlü şarkıcı ameliyata girmeden önce tatil beldeleri ve memleketlerine gidenlere sert çıkmıştı. Akalın, "2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine gitti. Kimse param yok demesin. Herkesi evi var valla. Bu yazı da kısıtlamalarla geçirirsek isyan ederim" demişti.

TEPKİLERİN ARDINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Akalın, sözlerine gelen tepkiler üzerine, "Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.01 12:08 - Son Güncellenme: 2021.05.01 12:10 - HABER MERKEZİ
A