Del Piero'nun dönmeye niyeti yok

Del Piero'nun dönmeye niyeti yok

İtalya futbolu ve Juventus'un sembol ismi, kariyerine Avustralya'da devam eden Alessandro Del Piero, Sydney FC ile olan sözleşmesini 2013-2014 sezonu sonuna kadar uzattı.

2013.02.21 11:58 - Son Güncellenme: 2013.02.21 11:58 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Del Piero'nun dönmeye niyeti yok

Alessandro Del Piero ve Sydney FC arasındaki sözleşme 1 yıl daha uzatıldı. Hyundai A Ligi tarihinin en önemli oyuncusu, bu anlaşma sonrası önümüzdeki sezon da Avustralya ekibinin formasını giyecek.

Sydney FC Başkanı Scott Barlow, anlaşma sonrası şunları söyledi:

"2013-2014 sezonunda da Alessandro Del Piero'nun Sydney FC takımının bir parçası olarak kalacağını açıklamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Alessandro'nun Sidney'e gelmesi hem kulübümüz hem de ligimiz için çok önemliydi."

"Sahadaki performansı muazzamdı. Bir sezonda kulübümüzün en golcü oyuncusu olmayı başardı. Varlığıyla, kulübümüze olan ilgiyi her geçen gün artırıyor."

"Sezonun geri kalanında ve önümüzdeki sezonda da Avustralya futbolunu daha iyi bir yere getirmek adına Alessandro ile birlikte hareket etmek için sabırsızlanıyoruz."

DEL PIERO'NUN YENİ TAKIM ARKADAŞI NEILL

Del Piero da Sidney Projesi'nin bir parçası olarak kalmaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:

"Bir sezon daha Sidney'de kaldığım için çok mutluyum. Bu kulübü sezon başında tercih etme sebebim, bir başka ülkeye de futbola duyduğum sevgiyi gösterebilmekti. Bu ülkede şu ana kadar geçirdiğim zaman içinde edindiğim tecrübe bana çok şey kattı."

"Gelecek sezonda da burada kalmak istediğimi defalarca söylemiştim. Bundan sonra sezonun geri kalanında da sahada başarılı sonuçlar almak için çalışmaya devam etmeliyiz."

Sydney FC, geçtiğimiz günlerde de Galatasaray'ın eski oyuncusu ve Avsutralya Milli Takımı'nın kaptanı Lucas Neill'ı da renklerine bağlamıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 11:58 - Son Güncellenme: 2013.02.21 11:58 - HABER MERKEZİ
A