Dehşet anları güvenlik kamerasında

Dehşet anları güvenlik kamerasında

Zeytinburnu'nda sokak ortasında çıkan silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Yaşanan o dehşet anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

2012.12.13 11:03 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:06 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Dehşet anları güvenlik kamerasında

Önceki gün Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Kavgada M.T önce bıçakla saldırdığı Y.E. daha sonra silahla saldırdı. Büyük paniğin yaşandığı ve çevredeki vatandaşların kavga nedeniyle kaçıştığı olayda M.T. , Y.E.'yi silahla vurarak ağır yaraladı. Yaşanan bu anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde kavga eden şahıslar iş yeri önüne doğru geliyor. Kavgayı gören vatandaşlar ise sağa sola kaçışıyor. Kavgada M.T. eline aldığı silah ve bıçakla Y.E.'yi saldırırken Y.E. 'de kendini savunmaya çalışıyor. Elindeki silahı da ateşleyen M.T. mağdur genci karnından vuruyor. Bu sırada çevredeki vatandaşlar ise olan biteni tepkisizce seyrediyor. M.T. mağdur genci bıçaklayıp vurduktan sonra olay yerinden yürüyerek uzaklaşıyor. Ağır yaralanan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Y.E. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan M.T. Zeytinburnu Asayiş Bürosu Ekipleri tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:03 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:06 - HABER MERKEZİ
A