DEAŞ'lı terörist Demet Taşar yakalandı!

DEAŞ'lı terörist Demet Taşar yakalandı!

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada yurt içinde aralarında mavi listede aranan teröristler ile İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı DEAŞ terör örgütü mensubu Demet Taşar'ın da bulunduğu toplam 28 teröristin (1 ölü, 21 sağ, 6 teslim) etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Demet Taşar'ı ihbar edenler için 1.5 milyon TL ödül konmuştu.

2018.01.29 11:02 - Son Güncellenme: 2018.01.29 11:02 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
DEAŞ'lı terörist Demet Taşar yakalandı!

20 KİŞİLİK ARANANLAR LİSTESİNDEYDİ

Yakalanan terörist Demet Taşar'ın adı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, ülke çapında terör ve istihbarat birimlerine gönderilen albümde yer alıyordu. Albümde terör örgütü DEAŞ üyesi 20 teröristten 18'inin fotoğrafları yer aldı. İntihar saldırıları hazırlığında oldukları belirtilen teröristler arasında ikisi yabancı 6 kadın var.

LİSTEDE İKİSİ YABANCI 6 KADIN VAR

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nca hazırlanan canlı bomba albümünde 4'ü kadın 18 teröristin isimleriyle kimlik numaraları da yer alırken, yabancı uyruklu iki kadınla ilgili sadece kimlik bilgileri buluyor.

ÜÇÜNÜN AKRABA OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Albümde kendilerini patlatacakları düşünülen ve 81 İl Emniyet Müdürlüğü'ne dağıtımı yapılan canlı bomba listesindeki terör örgütü DEAŞ üyelerinden üçünün de akraba oldukları tahmin ediliyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.01.29 11:02 - Son Güncellenme: 2018.01.29 11:02 - HABER MERKEZİ
A