De Boer'den Caner Erkin açıklaması geldi!
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in teknik direktörü Frank De Boer, milli futbolcu Caner Erkin'in daha çok mücadele etmesi gerektiğini söyledi.
2016.08.22 17:11 - Son Güncellenme: 2016.08.22 17:12 - Spor - HABER MERKEZİSerie A'da yeni sezonun ilk haftasında Chievo'ya 2-0 yenilen Inter'in Hollandalı teknik direktörü, basında Caner Erkin'in Inter'deki geleceğine dair çıkan haberlere de yanıt verdi.
Chievo karşısındaki yenilgiyi değerlendiren De Boer, "İyi bir başlangıç olmadı. Kötü bir sonuç aldık." dedi.
Frank De Boer, bir soru üzerine, Caner Erkin'in takımdaki yerini kazanması için çalışması gerektiğini ifade ederek, "Bizim, birçok iyi kanat oyuncumuz var. Caner de onlardan biri. Ancak bugün tercihimi diğer oyunculardan yana yaptım. Bu, benim takımın başında geçirdiğim 1-1,5 hafta sonunda yaptığım değerlendirmeyle aldığım bir karardır. Caner daha çok mücadele etmeli." diye konuştu.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:34
-
03:28
-
03:59
-
00:17
-
02:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'da kavşakta 2 otomobil çarpıştı:...
- Otomobilin çarpması sonucu metrelerce...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Orhangazi ve İznik'in ortak acısı! Eczacı...
- Bursa'da hava sıcaklığı 3 katına çıkıyor!
- Kredi kartı kullananlar dikkat! Bankalarda...
- SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü Meclis'te
- Bursa'da otomobilin çarptığı araç trafik...
- CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı...
- Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı!
- Bursa'da otomobile çarpan motosikletin...
- Korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk, annesini...
- Bursa'da alkollü sürücüden akılalmaz...
- Bursa'da kız arkadaşıyla buluşacaktı......
- Bursa'da gözü yaşlı veda!