Dayısını pompalı tüfek ile vurdu

Dayısını pompalı tüfek ile vurdu

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, 19 yaşındaki Emre Yıldırım, 'yaralama' suçundan yattığı cezaevinden yeni çıkan dayısı 28 yaşındaki Cüneyt Özer'i yaşadıkları tartışmanın ardından pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Yıldırım, dayısını, tartışma sırasında "Kızkardeşine tecavüz ettim" dediği için öldürdüğünü söyledi.

2013.10.08 16:49 - Son Güncellenme: 2013.10.08 16:50 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Dayısını pompalı tüfek ile vurdu

Gebze'de bir genç kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve bu yüzden tartıştığı genç kızın babasını bıçakla yaralayan Cüneyt Özer, bir süre cezaevinde yattı. Kısa süre önce taphliye olan Cüneyt Özer, iddialara göre Adem Yavuz Mahallesi'nde oturan ablasının evine gitti ve orada yeğeni Emre Yıldırım'a "Ben cezaevindeyken neden bana para göndermediniz?" diye bağırmaya başladı.

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, dayı- yeğen birbirlerine hakaretler yağdırmaya başladı. Bu sıradra iddiaya göre Cüneyt Özer, "Zaten kızkardeşine tecavüz ettim" deyince, büyük öfkeye kapılan Emre Yıldırım, evdeki pompalı tüfeği alarak dayısına ateş etti. Cüneyt Özel olay yerinde yaşamını yitiririrken, kaçan Emre Yıldırım kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yıldırım'ın, verdiği ifadede, dayısını, tartışma sırasında "Kızkardeşine tecavüz ettim" dediği için öfkeye kapılıp öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 16:49 - Son Güncellenme: 2013.10.08 16:50 - HABER MERKEZİ
A