Dayakçı öğretmen kendini böyle savundu!

Dayakçı öğretmen kendini böyle savundu!

İstanbul Ümraniye'de öğrencisine derste şiddet uyguladığına ilişkin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çeken öğretmenin, savcılık sorgusunda kendini, "Suçlamayı kabul ediyorum. Pişmanım. Üzgünüm. O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu" sözleriyle savunduğu öğrenildi.

2016.11.15 16:51 - Son Güncellenme: 2016.11.15 16:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Dayakçı öğretmen kendini böyle savundu!
01:31 Okulda skandal görüntüler: Döve döve ders anlattı

İLGİLİ VİDEO

Okulda skandal görüntüler: Döve döve ders anlattı

Tahtaya yazı yazan öğrencilerine hakaret ederek şiddet uyguladığı görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından ilkokul öğretmeni T.K. hakkında soruşturma başlatıldı. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan öğretmen T.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

CEZA ÜST SINIRI 2 YIL

Burada nöbetçi savcının karşısına çıkan T.K., ifadesinin ardından "Üst sınırı 2 yıla kadar olan suçlarda tutuklama yasağı" olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

'VELİLERLE TARTIŞMIŞTIM, MORALİM BOZUKTU'

Hakkında "Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından ifadesi alınan öğretmen T.K.'nın savcılıkta kısa bir ifade vererek, "Suçlamayı kabul ediyorum. Pişmanım. Üzgünüm. O gün velilerle tartışmıştım. Moralim çok bozuktu" dediği öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.11.15 16:51 - Son Güncellenme: 2016.11.15 16:52 - HABER MERKEZİ
A