Davutoğlu, Bursalı kadınlar için geliyor

Davutoğlu, Bursalı kadınlar için geliyor

Gelecek Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Bursa ziyaretinin 20 Mart Pazar günü gerçekleştirileceğini açıkladı.

2022.03.17 10:39 - Son Güncellenme: 2022.03.17 10:39 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Davutoğlu, Bursalı kadınlar için geliyor

Gelecek Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Arife Tuğba Çetinkaya tarafından yapılan açıklamada: "Geçen hafta hava muhalefeti nedeni ile ertelenen programımız 20 Mart pazar günü saat 13:00 de Almira Otel de gerçekleştirilecektir. Her bir kız kardeşimizi liderimiz sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi sayın Sare Davutoğlu'nunda katılacağı etkinliğe bekleriz" denildi.

Davutoğlu'nun 1 günlük programında Tarihi Hanlar ve Kapalı Çarşı ile o bölgedeki Nilüfer Köylü Pazar Yeri'nde esnafı ziyaret etmesi sonrasında da muhtarlar ve STK'larla buluşması bekleniyor.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.03.17 10:39 - Son Güncellenme: 2022.03.17 10:39 - HABER MERKEZİ
A