Daum taraftarlarla buluştu

Daum taraftarlarla buluştu

GEMLİK Bursasporlular Derneği 'Gemlik Tayfa'nın adını 'Yeşil Beyaz Geceler' koyduğu geleneksel dayanışma yemeğinin 8'incisi Gemlik Atamer Otel'de gerçekleştirildi.

2013.09.04 09:22 - Son Güncellenme: 2013.09.04 09:23 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Daum taraftarlarla buluştu
03:30 Daum taraftarlarla buluştu

İLGİLİ VİDEO

Daum taraftarlarla buluştu

Geceye Bursaspor İcra Kurulu üyesi İlhan Satık ve Ali Ay, yöneticiler Yusuf Arslan, İletişim, Medya ve Pazarlama Direktörü Osman Akın, Teknik Direktör Christoph Daum, yardımcı antrenörler İrfan Buz ve Faruk Korkmaz'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gemlikli Taraftarlar Derneği Başkanı İshak Yurdakul, dernek olarak kuruldukları 2005 yılından bu yana Bursasporluluğu yayabilmek adına Gemlik'te çok sayıda organizasyon yaptıklarını belirtti. Yurdakul, "Geçmiş dönemlerde geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz gecelerin yanı sıra sünnet cemiyetleri ile Bursasporlu taraftarlarımızla birlikte çok güzel organizasyonlara imza attık. Belediyemiz ile birlikte yaptığımız ve en yakışıklı timsah heykeli büyük ilgi görüyor. Evliya Çelebi eğer yaşasaydı ve Gemlik hakkında bir seyahatname yazsaydı mutlaka timsah heykelimize de seyahatnamesinde yer verirdi. Birde bir öneride bulunmak istiyorum. Her ayın 16'sında Bursasporlu taraftarlarımız evlerinden işlerine giderken üzerlerine Bursaspor armasını içeren ürünler veya aksesuarlar takarak dolaşırlarsa güzel bir enerji sağlanabilir" dedi.

SATIK: "BAŞARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

İcra Kurulu Üyesi İlhan Satık ise yaptığı konuşmada geceyi düzenleyen Gemlikli Bursasporlu Taraftarlar Derneği üyelerine teşekkür etti. Satık, "Bursaspor'un başarısı için yönetim kurulu olarak çalışıyoruz. Ancak başarı için tüm taraftarlarımız, derneklerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bu gece burada görmüş olduğumuz birlikteliğin artarak devam etmesini diliyorum. Böylesine güzel bir geceyi düzenlediğiniz için çok teşekkürler" diye konuştu.

DAUM: "TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM"

Gecenin sonunda İcra Kurulu Üyesi İlhan Satık ve Teknik Direktör Christoph Daum'a teşekkür plaketi takdim edildi. Teknik Direktör Christoph Daum Türkçe olarak geceye katılanlara, "Bugün burada sizinle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye ikinci vatanım. Hepinize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gecede, Bursasporlu futbolcuların imzalarının yer aldığı forma İlhan Satık tarafından 7 bin 500 liraya satın alınarak Gemlik Bursasporlular derneğine hediye edildi. Gece hep birlikte kesilen 50'nci yıl pastasının ardından çekiliş ve eğlencelerle son buldu. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.09.04 09:22 - Son Güncellenme: 2013.09.04 09:23 - HABER MERKEZİ
A