Daum'dan dikkat uyarısı!
BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
2013.09.05 12:37 - Son Güncellenme: 2013.09.05 12:37 - Spor - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Daum'dan dikkat uyarısı!
"İŞİNİZİ ŞANSA BIRAKMAYIN"
Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Yeşil beyazlı takım, topla yaptığı çalışmalarla idmanı tamamladı. Teknik direktör Daum'un antrenman sırasında futbolcuları sık sık uyarması dikkatlerden kaçmadı. Futbolcularının daha dikkatli olmalarını isteyen teknik direktör, "İşinizi şansa bırakmayın" şeklinde uyarıda bulundu.
KAZIM TAKIMA ÇABUK ISINDI
Bursaspor'un 4 yıllığına renklerine bağladı Colin Kazım takıma çabuk uyum sağlaması gözlerden kaçmadı. Özellikle takımda Tuncay Şanlı ile iyi anlaştığı gözlenen Kazım antrenmandaki istekli görüntüsüyle de dikkat çekti.
TAKIMDA 7 EKSİK
Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Belluschi ve Ozan İpek ile Ümit Milli Takım'da bulunan Musa, Enes, U-19 Milli Takım'a çağrılan Batuhan, Ozan Tufan ve Slovakya Milli Takım kampına giden Sestak antrenmana katılmadı.
Bursaspor yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.
İLGİLİ GALERİ