Darp yok, şantaj var

Darp yok, şantaj var

Geçen cumartesi gecesi Aylin Aslım'la DJ'lik yaptığı Roxy bar çıkışı yoldan geçen bir kadına önce kafa attığı ardından da yerde tekmeleyip üzerine tükürdüğü öne sürülen ünlü rockçı Hayko Cepkin'e sosyal medyadan tepki yağınca açıklama yaptı.

2013.02.21 10:51 - Son Güncellenme: 2013.02.21 10:52 - Magazin
A
Darp yok, şantaj var

Cepkin'in avukatı Dilek Şahbaz Yılmaz, darp raporu alarak karakola başvuran G.D.A isimli şahsın anlattığı gibi olmadığını belirtti ve "Müvekkilim partiden arkadaşları ile birlikte çıktığı esnada yanına yaklaşan iki erkek şahıs müvekkilimle el sıkışarak sohbet etmek istemişlerdir, onlarla sohbet ederken aşırı derecede alkollü  ve  ayakta dahi duramayacak durumda olan bu şahısların kadın arkadaşı G.D.A adlı şahıs müvekkilimin yanına gelerek 'Kimsin sen be, o...... çocuğu, Ermeni p... çinin elini mi sıkıyorsunuz?' gibi daha bir çok ağır  hakaret ve ithamlarda bulunmuş ve daha da ileri giderek müvekkilin boğazına sarılarak sıkmaya çalışmış ve bir taraftan da kendisine doğru çekmiştir. Bu kargaşa sırasında aşırı derecede alkollü olan şahıs yere düşmüştür. Daha sonrasında mekan görevlileri G.D.A adlı şahsı sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırmışlardır. Tüm bunlar Mobese kayıtları ile mevcuttur. G.D.A adlı şahsa müvekkilim tarafından ne bir şiddet uygulanmış ne de hakaret edilmiştir" açıklamasını yaptı.

50 bin TL istedi
Avukat Yılmaz, G.D.A ve avukatının Cepkin'in menajeri Gürol Yılmaz'ı arayarak Beyoğlu'nda bir mekanda buluştuklarını belirterek kendilerini tehdit ederek 50 bin TL istediği, talebi kabul edilmeyince de karakola başvurduğunu öne sürdü. Emniyete teslim edilen mekandaki görüşme kayıtlarında G.D.A'nın yüzünde morluk olmadığına da dikkat çeken avukat Yılmaz, tehdit ve şantaj davası açtıklarını belirtti.
Taksim İlkyardım Hastanesi'nden aldığı, burun bölgesi ve kafasının sağ tarafında şişlikler ve yüzeysel hasar oluştuğunu gösteren darp raporunu basınla paylaşan G.D.A ise "Ben avukatımla Hayko Cepkin'in menajerinin yanına görüşmeye gittim. Çünkü özür dilenmesini bekliyordum. Şantaj yapmadım. Bunu ispat edemezler, sadece beni yıpratmaya çalışıyorlar. Darp raporum ortada, doktorları da mı kandırdım? Burda acı olan Ermeni kimliğinin arkasına sığanarak yaptığı olayı kapatmaya çalışması...  Bir de kadına şiddetle ilgili etkinliklere katılıyor. İnsan buraz utanır" diyerek iddialara tepki gösterdi.  

MİLLİYET

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.02.21 10:51 - Son Güncellenme: 2013.02.21 10:52 - Zeynep Çelik
A