D-100 Karayolu'nda korkutan kaza! Otomobil alevlere teslim oldu

D-100 Karayolu'nda korkutan kaza! Otomobil alevlere teslim oldu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazası, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Kontrolden çıkarak yoldan savrulan bir otomobil, yol kenarında bulunan inşaat malzemelerine çarptıktan sonra yanmaya başladı. Kısa sürede alevlerin sardığı araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, otomobilin içerisinde kimsenin bulunmaması dikkat çekti. Kazanın ardından sürücünün araçtan çıkarak olay yerinden ayrıldığı değerlendiriliyor.

2026.11.09 01:24 - Son Güncellenme: 2026.11.09 01:24 - Güncel - İHA
A
D-100 Karayolu'nda korkutan kaza! Otomobil alevlere teslim oldu

D-100 karayolu üzerinde yaşanan olayda otomobilin henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktığı öğrenildi. Yoldan çıkan araç, güzergâh üzerinde istiflenmiş halde bulunan inşaat malzemelerine çarptı. Çarpışmanın ardından otomobilde yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle birlikte araç yoğun şekilde yanmaya başladı.

Çevredeki kişilerin durumu fark etmesi üzerine yetkililere haber verildi. İhbarın ardından bölgeye Suşehri Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangının büyümesi ve çevreye yayılma ihtimali nedeniyle ekipler olay yerine ulaşır ulaşmaz müdahaleye başladı.

Otomobil kısa sürede alev topuna döndü

Kaza sonrasında başlayan yangın, otomobili kısa sürede tamamen sardı. İtfaiye ekipleri, alevlerin kontrol altına alınması ve yangının çevredeki alanlara sıçramaması için çalışma yürüttü. Müdahalenin ardından araçtaki yangın söndürüldü ancak otomobil büyük ölçüde yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde yapılan kontrollerde, yanan otomobilin içerisinde herhangi bir kişinin bulunmadığı tespit edildi. Yangının ardından araçta sürücü ya da yolcuya rastlanmaması üzerine kazaya ilişkin farklı bir ihtimal üzerinde durulmaya başlandı.

Sürücünün kazadan hemen sonra araçtan ayrıldığı değerlendiriliyor

Olayın dikkat çeken ayrıntılarından biri de otomobilin içerisinde kimsenin bulunmaması oldu. İlk belirlemelere göre sürücünün, aracın inşaat malzemelerine çarpmasının ardından otomobilden çıkarak olay yerinden uzaklaşmış olabileceği tahmin ediliyor. Ancak sürücünün kimliği, kaza sırasında araçta başka bir kişinin bulunup bulunmadığı ve otomobilin neden kontrolden çıktığına ilişkin henüz kesinleşmiş bir bilgi paylaşılmadı.

Kazanın yaşandığı D-100 karayolunda meydana gelen olayın ardından ekipler bölgede gerekli kontrolleri gerçekleştirdi. Tamamen yanan otomobilin bulunduğu alanda incelemeler yapılırken, kazanın meydana geliş şeklinin ve yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.11.09 01:24 - Son Güncellenme: 2026.11.09 01:24 - İHA
A