CW Enerji, Solarex İstanbul Fuarı'nda en yenilikçi ürünlerini sergileyecek

CW Enerji, Solarex İstanbul Fuarı'nda en yenilikçi ürünlerini sergileyecek

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, 10-12 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan ve sektörün en önemli buluşmalarından biri olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nda (Solarex İstanbul) AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünlerini sergileyecek.

2021.06.08 12:50 - Son Güncellenme: 2021.06.08 12:52 - Ekonomi
A
CW Enerji, Solarex İstanbul Fuarı'nda en yenilikçi ürünlerini sergileyecek

Sektörü ile ilgili hemen her organizasyonda aktif olarak yer almaya devam eden CW Enerji, ülkemizin ilk ve tek güneş enerjisi konulu fuarı olan Solarex İstanbul'da da yer alarak, en yeni ürünlerini ziyaretçileri ile bir araya getirecek.

Firma, Solarex İstanbul'da Hall 10-D03-C03/C04-B03 no'lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

AR-GE çalışmalarımız sonucu hataya geçirdiğimiz ürünlerimizi sergileyeceğiz

Fuar için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten CW Enerji CEO'su Tarık Sarvan, güneş enerji sistemlerinin öncü firması olarak bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini söyledi.

Sarvan, fuar katılımları ile hem mevcut hem de son teknoloji ile ürettikleri yeni ürünlerini sektör temsilcileri ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Fuarlar sektörümüzün gelişmesi ve ilerlemesi açısından oldukça güzel fırsat. Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı da güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye'de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform. Bu fuarda AR-GE çalışmalarımız sonucu hataya geçirdiğimiz ürünlerimizi sergileyeceğiz" dedi.

Çok çalışarak ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz

Ziyaretçileri stantlarına davet eden Sarvan, şunları kaydetti: Solarex İstanbul'da yenilikçi ve fark yaratan çalışmalarımızı katılımcılarla bir araya getireceğiz. Standımıza ilginin yoğun olacağını düşünüyorum. Fuarda ikili iş görüşmeleri sonucunda verimli iş birliklerine imza atacağımıza inanıyorum. Bu tür etkinlikler sektörümüzün gelişimi adına oldukça önemli. Bundan sonra da sektörümüzü ilgilendiren her türlü organizasyonda yer almaya ve çok çalışarak ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz."

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2021.06.08 12:50 - Son Güncellenme: 2021.06.08 12:52 - Gülcan Tekin
A