CW Enerji'den online keşif yapan simülatör

CW Enerji'den online keşif yapan simülatör

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, sektöründe fark yaratan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kullanıcıların enerji ihtiyacına kalıcı çözümler üreten firma, sadece 4 kısa adımla çatıları online keşif yapabilen simülatörü ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

2021.10.08 12:12 - Son Güncellenme: 2021.10.08 12:12 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
CW Enerji'den online keşif yapan simülatör

Simülatör hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO'su Tarık Sarvan, güneş enerji sistemlerinde inovatif ve pratik çözümler sunmak adına çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. AR-GE Merkezlerinde geliştirdikleri çalışmalar ile sektörlerinde fark yarattıklarına dikkat çeken Sarvan, "Sadece 4 kısa adımla çatılara online keşif yapabilen simülatörümüze internet sitemizden ulaşılabiliyor. Simülatör yazılımı ile kullanıcılar, hızlı bir şekilde kurulum maliyetlerini, tasarrufunu ve diğer bilgileri öğrenebiliyor" dedi. 

Online hizmet alınabiliyor

Uygulamanın kullanıcılara büyük kolaylık sağladığını ifade eden Sarvan, bu platformdan fiziki olarak keşfe gitmeden, online hizmet alınabildiğini kaydetti. Sarvan, internet sitesinde yapılacak işlemlerin sırasıyla açıklandığını dile getirerek, "İlk olarak keşif yapılacak yerin konumunu belirleyip çizime başlanıyor, her bir köşeye mouse yardımıyla çizerek işaretleme yapılıyor. Ardından mülkiyet tipi seçiliyor. Aylık ortalama elektrik faturası ekleniyor, akabinde çatı tipi seçiliyor ve elektrik tüketiminin günün hangi saat diliminde olacağı da seçildikten sonra hesaplama işlemi bitiriliyor. Çıkan sonuçlarda kurulu güç değeri, yıllık üretim değeri, panel sayısı, tüketim modeli, çevresel etkiler görülüyor. 'Teklif Al' butonuyla da tarafımızdan resmi teklif alınabiliyor" diye konuştu.

Sürdürülebilir büyüme anlayışı

Türkiye'nin lider güneş paneli üreticisi olarak sürekli kendilerini geliştirmeye devam ettiklerine vurgu yapan CW Enerji CEO'su Tarık Sarvan, yenilikçi ürünleri ile sektörde fark yarattıklarını söyledi. Yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterileri için pratik çözümler sunduklarını dile getiren Sarvan, "Güneşin olduğu her yerdeyiz ve güneş enerjisini her alanda kullanmak üzere ürünler geliştiriyoruz. Güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırıp, insanlığın geleceğini yeni teknolojiler ile desteklemeyi sürdüreceğiz" dedi.

Sarvan, sürdürülebilir büyüme anlayışı çerçevesinde yol almaya ve verimlilik esaslı ürünler geliştirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2021.10.08 12:12 - Son Güncellenme: 2021.10.08 12:12 - HABER MERKEZİ
A